dimecres, 4 de novembre del 2009

Seminari 3/11/2009

Debat (Notícies)

Per la classe de dimarts 3, vam haver de portar un recull de notícies i vam fer un debat amb alguns dels temes.

El primer tema que va sortir va ser el de la Silvia que tractava del tema lingüístic, on vam estar debatint si el català havia o no ser una llengua curricular. Seguidament, Mariona, va treure el tema del calendari i vam estar debatint el tema de: començar abans el curs escolar, la setmana de vacances al febrer, la setmana intensiva al juny, les inscripcions escolars que comencen abans i que els mestres s'han de possar a la feina abans. En aquesta notícia la Pia ens va dis que estem en una etapa canviant que les coses es poden canviar i que hem de lluitar per els canvis.
Després, Georgina va començar amb el tema de: "canvi de nom. Vacances de Nadal o d'hivern". Aquest tema va ser bastant delicat ja que el Nadal es una data molt assenyalada pe els petits i treure-la seria com treure-li una gominola a un nen petit i per tant vam estar debatint si era o no necessari i perquè ho feien. I finalment la Sandra va treure el tema de "classe obligatoria fins els 18" i vam estar debatint que si els hi propossessin alguna cosa que els hi agradés tot canviaria.


Personalment penso que la societat està en un canvi constant i que ens hem d'adaptar per a poder seguir el ritme de la societat.


Fins aquí va arribar la classe de dimarts. Fins aviat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada